maanantai 27. helmikuuta 2012

Älä tyri nyt

Noni ois leffa katottu ja vihdoin takasi kotona, helvetinmoine väsy..Leffa oli no, ihan hyvä, vaikka ehkä odotin jotain parempaa..Siinä oli kohtia joita ei olis ees kiinnostanu kahtua, ja sitte kohtia, jokka sai melkee itkee suloisuudellaan, hehe.

Hiukset..<3
Sitte mulla on ongelma..Hiukset. Ne on tylsän malliset, väärä väri, liian lyhyet ja kaikki on tyyyhmää. En saa näitä ikinä mitenkää kivasti, tumma väri ei pysy koska oma luonnollinen väri  on aivan blondi melkeen valkonen! Fuuck. Tahoisin niiiin paljon tumman punaruskeita, paksuja ja pitkiä hiuksia..Ääää. Kristen Stewartin hiukset mä haluisin..Ja sen kasvot, aivan super kaunis mun mielestä.
En tiä mitä oikiasti teen näille hiuksille..kai niitten on vain annettava kasvaa ja värjättävä uskollisesti.Hihi ootan super paljon keskiviikkoa! Aluks shoppailemaan ja uimaa kokkolaan! Jees, koska rakastan uimista ja shoppailua! Ja sitte illala moikkaan Mikaelia maholisesti nopee, sen jälkee viettään laatu aikaa pitkästä aikaa Jennin kans ja niille siis yöks! <3 Ja sitte to meen mahollisesti Mikaelille ja sitte enää pari päivää ni vklp ja sehän meinaa raakaa juomista, ähähä..! Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti