lauantai 4. helmikuuta 2012

Huomenta ihmiset!


Olipas ihana nukkua kerranki ooooiken pitkään! 12h yöunet tekee aina hyvää. Tässä pitäis kohta alkaa valmistautua etukäteis päivään lähtöä ja pakata vähä kamoja iltaa varte ku jäädää sit kylille porukan kans vähä vietää laatuaikaa piiitkästä aikaa ku ei olla oltu kylillä pitkää aikaa yhes, viime vkl olin jkylässä siskon luona, sitä edellisen olin sairaana ja no kaikkia on ollu että ei oo kerenny nähä nui ihanuuksia muutako koulussa :o Mut tätä iltaa odottaen! 

http://www.youtube.com/watch?v=CdXesX6mYUE&feature=related 


Ulkona on aina vain kauhian kylymä..Ei oo päässy reenamaakaan oikee kunnolla muutako salille koska en oo viihtiny rasittaa keuhkoja tuol kovassa pakkasessa..On sisälläki jotenki nii kylmä..Mut ehkä tää pakkane tästä lauhtuu ja joskus tulee vielä ihana kesä..<3 Voi en malttais millään oottaa kesää, lämmintä, kesävaatteita, uimista, ruskettumista, allas-bileitä, festareita ja kavreitten kans sekoilua ja no kaikkee ihanaaaa! Mutta kai o vielä jaksettava hetki tätä kylmää talvea..ei kuulosta hyvältä..


Kello alkaa olla jo sitä luokaa että pitäs olla ihan kohta valmis mutta en kyllä oo lähellekkää sitä eikä asiaa auta jos tässä vaa kirjottelen blogia ja puhun ihmisille veisbuukissa joten kai se on pakko alkaa nyt oikiasti valmistumaan! Heissan vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti