perjantai 6. huhtikuuta 2012

SoGood

Joo eipä oo tullu taaskaa oikee kirjoteltua piiitkää aikaa..Ollu koko viikko vähä kaikkee muuta hommaa..--->

Maanantai-Aluks koulussa kolmee asti ja sit mopokortti teoriaan. Sielä oli kuolettavan tylsää! Istuttii kolme tuntia ja oltii veisbuukissa..Kehittävää siis..:) Ja liikunnal meillä oli Street Dancee! Oli ihan huippua! Mut sitte illalla kotia joskus 9 aikaa ja nukkumaan..Oli liian pitkä päivä mulle, tuli väsy.

Tiistai-Koulus, eipä sielä sen kummempii..Sit ku tulin koulusta pyörähin Rahkoses reenaas koiria, sen jäläkee Jesse tuli meille (heheheh yritti tulla, kunnes mopo leikkas kiinni) no, äitinsä kyytillä sit loppupeleis ja chillatii meillä loppuilta..:)

Keskiviikko-Koulus taas aluks, suprisesuprise! Sittekö koulusta päästii kävästii Janikan kans hakemas ässästä vähä evästä mopoteoriaa varte, namnam suklaata ja limpsaa, kyllä pärjää. No sitte mentii ottaa Janikalle passikuvat triominii..:) Sen jälälee sit ite menin Jesselle, ja Janika meni Hennalle siks aikaa. Eipä Jesselläkää mitää erikoista, se teki ruokaa ja mä kahtelin vierestä ja juttelin sen isän ja pikkusiskon kans. Empä siinä kovin kauaa kerenny sit loppujen lopuks ees olla koska mopokortti teoria. Sielä oli taas supertylsää ja mitäpä muutakaa tehtii ku oltii veisbuukissa..No sitte illala viel mentii nuokkaa Janikan kans. Ja sitten se tapahtu..ku tulin kotia..jäin kiinni tupakasta. Jes. Eli heihei kiva vklp, meikä chillaa kotona.

Torstaina-Koulu>koti>mäntymaja ja junnusähly> kotona med kone.Tein silti ees jotain kivaa, pistin itelleni uuden korviksen!

Ja tänää taas oon kotona vissii. Äsken innostuin leipoo mokkapaloja,ja päivälliseks ois tarkotus tehä lohkoperunoita..Ihmettelen et miks ees innoistuin tekee mitään koska 1. Mä vihaan leipomista ja kaikkee kotitöitä + kaiken maailman askerteluja 2. En osaa ees tehä mitää vaan oon suomeks sanottuna iha paska tekee mitää.. No teimpä silti..Mokkapalat ainaki onnistu, toivottavasti lohkoperunatki.

Halpa merkit pelittää.

Tänä vois vaikka laittaa vähän kynsiä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti