keskiviikko 16. toukokuuta 2012

kesä ♥

Oiij ihanaa mikä ilima! Joo en varmaankaa ainut joka sitä hehkuttaa mutta ei voi mitää ku on niin ihanaa.

Tänää on ollu aika super kiva päivä kuiteski loppujen lopuks vaikka saatiinki eile istumista ja se on vähä painanu mieltä. Ja koska jotain kuiteski kiinnostaa miks ja kene kans ni tupakoinnista Janikan, Janikan ja Raisan kans. Eli eiku opetteleen äitin nimikirjotusta!

No eilinen päivä tuumas kyllä siis kusasta jotenki täydellisesti. Aluks vetelii tutstuu Vetelin lukioon, ei vittu oli fiilis sinne lähtiessä ja sieltä pois tulles se oli EI SAATANA. Vitun tylsä reissu ja koko reissu oli täynä valittamista. Ei hyvä. Sen jälkee liikunnale ja multa jäi liikunta vaattet kotia joten olin farkuilla ja ne HAJOS..Kuvitelkaa MOLEMMAT POLVET hajos:< yhy. Ja sitteku liikunta loppu ni se kiinni jääminen tupakan poltosta. Vittu jees..:) Mut päivän pelasti kylläki yks ihana ihmienn joka tuli meille, Jessee♥

Ja tästä päivästä, kouluski oli ihan kivaa ja sit jäätii Janikan kans vikalta tunnilta pois ja mentii ässään ja haettii pullaa jätskii ja limpsaa koska oltii jo aikasemmi suunniteltu että mennää eväsretkelle kelan taate, ja nyt toteutettii se:p Aluks oli vaa tarkotus menä kahville pesolaan mut sitte pätetii että eväsretki ois kuiteski paikallaan..:p Sit Jesseki tuli sinne Antin ja Matun kans ja se toi mulle sellasne aivan super äly söpön mukin minkä se oli mulle tehny, aaw se on nii ihana:> No mut en jaksa enempää kirjotella, halluun nyt nauttia tästä säästä ja makoilla altaalla ja ottaa rusketusta pintaa! Äläkää välittäkö kirjotus virheistä muttako oon tosiaan ulkona enkä nää mitää mitä näytöllä on eli anteeksi vain.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti