perjantai 9. maaliskuuta 2012

What is love?

Yleensä ajatellaan, että naiset haluavat puhua tunteista, avautua ja jakaa asiansa puolisonsa kanssa. Mutta onko se kuitenkaan näin? 


Men's Health julkisti listan naisten salaisuuksia, joista ei yleensä koskaan kerrota miehille. IS poimi salaisuuksista herkullisimmat.
1. Naisen paras ystävätär tietää kaiken niin naisesta itsestään kuin miehestäkin pankkitilin koosta siihen toiseenkin kokoon.
2. Pelkkä miehen käsien katsominen voi kiihottaa naista.
3. Jos naisen rakas lähtee matkoille, hänen käytetty t-paitansa saattaa löytyä naisen sängystä - lohduttamassa tutulla tuoksulla.
4. Nainen ei koskaan kerro todellista seksikumppaniensa määrää. Vaikka hän vannoo, että "tämä on totuus" - se ei luultavasti ole sitä kuitenkaan.
5. Nainen fantasioi seksistä miehen kanssa ainakin tusinan kertaa etukäteen ennen kuin he ovat edes olleet sängyssä.
6. Nainen ajattelee entisiä poikaystäviään, vaikka olisi hyvässä suhteessa. Yleensä oma mies päihittää entiset miehet, mutta ei aina.
7. Naiset goolaavat miehen entiset tyttöystävät ja etsivät kaiken tiedon, mitä löytävät.
8. Naiset eivät ole niin karvattomia ja pehmeitä, kuin miltä he usein tuntuvat ja näyttävät. Ajelutoimia ei kuitenkaan esitellä ikinä miehelle.
9. Naiset ovat itkeneet miestensä takia useammin kuin mies itse tietää.
10. Suhteen alussa nainen tallettaa kaikki miehen tekstarit ja ääniviestit ja kuuntelee ja lukee niitä yhä uudelleen sekä pakottaa siihen ystävänsäkin.
11. Nainen katsoo miehensä takamusta paljon useammin kuin mies sen tietää - ja välillä myös muidenkin miesten.
12. Nainen saattaa tapella vain sen takia, että saa mieheltään huomiota, jota hän ei ole mielestään saanut tarpeeksi.
13. Nainen ei välttämättä pidä miehensä parhaasta kaverista, mutta silti hän on miettinyt joskus, millaista olisi maata hänen kanssaan. Ihan sen takia, että haluaisi palan ihmisestä, joka on omalle miehelle niin tärkeä.
14. Kun nainen jättää miehen, hänen ystävänsä ovat tienneet aikeesta jo ainakin pari viikkoa aikasemmin. Nainen on vatvonut heidän kanssaan asiaa jo kauan.
15. Nainen haluaa miehen olevan aktiivinen vuoteessa, ottavan tilanteen haltuun ja naisen myös.

Hahah siinä oli IS:n 15 totuutta naisita..Kieltämättä piti aika lailla paikkaansa..:)


Mut jepjep, en oo hetkeen kirjottanu..tai no parii päivää hehehe.

Torstai: Aluks koulusa kaikkee perus sähläämistä ja saatiin Elinan kans TET-paikka Pelimannista, JEEESS!!! Ja sitte illemmalla olin pitämäs taas sählykerhoa Könsyn Mäntymajalla, jeejee rahan tuloa ei voi estää!

Perjantai: No oon ollu koulusa ja nyt soitellu kitaraa ku oon kotiutunu..Voi olla että en jaksa tänää lähee yyyhtää mihinkää, sen verra oon väsyny tästä huiman pitkästä viikosta-huikeet 3 koulupäivää..Mutta saa nyt nähä mitä keksin, tuskin mitää..Huomena sitte jos menis kylille ja vaikka vähän ottais..:) Tai sitte olis ilone absolutisti Vappuun asti, niinkö oikeestaa tyttöjen kans sovittiin, ja säästäisinpä samalla rahaaki uutta nahkatakki varten..Pakko saaha se myytyä jollekki, pakko. Haluan uuden!


Huivi GT/ Paita HM/Farkut GT/Korut HM/Kello Kelloseppä

lol en näytä yhtää itelltäni

Miksi rakkaus?

Tätä o nyt tultu harjoteltua AAAIKA lailla..


What is love?


JA SITTEN HALUAN KERTOA TEILLE KAIKILLE VIELÄ ETTÄ OLEN MITÄTÖINYT 8.MAALISKUUTA! SYY TÄHÄN ON SE ETTÄ KUKAAN MIES EI KUITENKAAN OSAA SILLONKAA OLLA YHTÄÄ KILTIMPI TAI IHANEMPI TAI HUOMIOIDA! VAIKKA SE ON VAA YKS PÄIVÄ VUODESA NI EI! KUKAAN MIES EI HUOMIOINU MUA ERIKOISESTI , EI EDES MIKAEL(jos villeä ei lasketa..) ELI MAALISKUUN KAHDEKSATTA PÄIVÄÄ EI ENÄÄ OLE. KIITOS OLEN PUHUNUT JA ANTEEKS CAPS RAISKAUS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti