sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Jos jotain haluut ni älä jää odottaan

Hepskukkuu! Aa ollu hieman ihania päiviä, super ihanaa ku paistaa aurinko ja lumi sulaa! Tää vklp o menny aika rauhallisesti vaa tääl köyhäjoel pyörie.. Tanelilla oon pyörähtäny ja Tuomas, Nelli, Tytti ja Anton kävi täälä sitte eile illalla...:)

Katottiin eile Anzan ja Tarun kans sit semmonen leffa ku The Grey, oli aika outo siinä ei olllu mitää ideaa, Oli lentokone onnettomuus, josta vain 7 miestä selvis hengis..Vuorotelle kaikki miehet kuoli susien takia ku ne sudet tappo niitä..Siis ku siinä leffassa ei ollu mitää hyvää loppua, eli en oikee tykänny vaikka traileri oliki mun mielestä aika hyvä jopa..Ja se oli sitäpaitsi aivan uus leffa! (tullu elokuvateattereihi 9.3.12)http://www.youtube.com/watch?v=gqP2o62sZMs&feature=BFa&list=HL1331463078&lf=mh_lolz


Nyt rupesin miettii et saan kohta puolii palkan sählykerhon vetämisestä, JEE ja sitte ku kesäloma alkaa, saan satkun ku osaan hyvpätä puolivoltin(toivottavasti siis opin hyppään sen) Ja sitte alkaa kesätyöt ässäs=maniii sitte onki ripari=maniii sitte jos mahollisesti pääsen Ullavaan Ali-Haapalaan kesätöihi (eile pistin hakemuksen vetää)= maniii!! :> Ja sittekö ois rahaa, ni sais shoppailllaaaa!!!

Eile mun teki mieli ratsastamaan, ihmettelen tota super paljo koska mun ei oo teheny mieli kertaakaa lähellekkää hevosta sen viimekesän onnettomuude jälkee..Hyi helevetti. Mutta ei oisin halunnu ratsastaa mut kuitenki jostai kumman syystä jätin menemättä..Ja tänäänki tekis mieli mennä..Jos kuitenki vasta ens vklp..

Nojaa mutta jos nyt kuitenki tästä koneelta nostan perseeni ja suuntaa johkain muualle..heipä heeei


Tajusin eile että mulla kaks aivan uutta MADBOYN mikkiä, jee!

Kesä tulee kesä tulee jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti