keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jonakin aamuna enne sarastusta huomaat että musta, aurinko nousee.

Heipparallaa pitkästä aikaa, en oo taaskaa kerinny kirjotteleen, ku on ollu vähä kaiken laista..Mua ärsyttää vähän kaikki tällähetkellä ja muutenki on ollu aivan superpitkä päivä ja oon niiiin väsyny kaikkeen. Yhy.

Sunnuntai: MENIN RATSASTAMAAN! Huhu ylitin itteni. No mut oli kylä iha jees ratsastaa pitkästä aikaa vaikka pelotti iha vitusti että taas tipun, murran selkäni, kärsin kauheista kivuista ja makaan sairaalassa, ei kiitos enää ikinä samaa!

Maanantai: En tainnu tehä mitää..En kyl itse asias oikeesti tehny mitää, kävin koulussa ja siinähä se sitte oliki. No life.

Tiistai: No kävin hiihtämässä ja valmistauduin siihe että oisin hiihtäny maakuntaviestis, mut empä hiihtänykkää, rakas Elinani hoiti sen mun puolesta, kivat sille:> Ja ja no en taaskaa mitää erikosita. No life.

Keskiviikko: Yhy yli pitkä päivä..Aluks aamulla herään PUOL 8 JA ÄITI ILMOTTAA ETTÄ MEETKI KOULUU ETKÄ MIHKÄÄ MAAKUNTAVISTII ffuck. Eli noin 15min aikaa valmistautua ja sitte kouluu, jeejee. No koulusaki oli tylsäääää. Päätä vaa särki ja kaikki oli huonosti..Oli äikän koe josta en osannu MITÄÄN..Suprisesuprise..Sitte meillä oli joku ihme Lähetystyö opastus vikalla tunnilla joka oli ihan mukavaa piristystä normii koulupäivä mut silti iha vitu tylsä..Sitte koulun jälkee kiiruhin nopee ässään hakee juomista ja sitte laulutunnille suorintareittiä! Oon nii ylpee itestäni että jaksoin rahata perseeni pitkästä aikaa laulelee..Mutta oli se kyllä kivaa pitkästä aikaa:> Ja sitte nyt oonki tullu kotia ja varmaan vaan nukun koko loppupäivän koska pää on ihan kauheen kipee..Johtuiskohan tämä siitä että en ole saanut tupakkaa hetkeen? 

 Kaikken eniten nyt ärsyttää se että oon arestissa enkä pääse mihinkää parii viikkoo, kiitos rakas isoveljeni. Mutta siittä en sen enempää kerrokkaan, ähähähä. Ja loppuun vielä pari fotoo ja tän hetken lemppari biisi! heipat


http://www.youtube.com/watch?v=c8zRWLIY-nY 

Kohta kunnon kevät ja mun kenkulit pääsee käyttööön! Vaikka oonhan niitä nytki käyttäny, hieman kylmät tuuma silti olla..

Calvin Klein/ One Summer

tsiika maha


lallalal
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti