keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ei päälläni taivas oo pilvetön

Kokkola reissu ei toteutunukkaa sitte Elinan kans vaan Jessen, heheh..:) Eilen siis käytii vähän shoppailemassa ja Jesseli oli ostoksia kantassa, eikä ees valittanu. Mukaan tarttu siis farkut, joista kuvaa alempana, ja valkoinen trikoopaita, jossa myös iso selkäaukko!1 Ehanaa.
Tuli huomattua myös se asia että maailmassa on kaikenlaisia ihmisiä..>Normaalisiti käveltii chydenias ja sit joku jätkä huutaa meille et "morrjenns" ja aattelin et se oli joku Jessen kaveri ja mainistsin siittä Jesselle ni ei se ees kuulemma ollu kukaa sen kaveri..Sitte tää sama jätkä tulee kohta uudestaa mulle sanoo että " mitä vittua ooksä vieläki ton pellen kans" ja osottaa Jessee, sitte tuli vähä riitaa ja se joutu lähtee pois mut ihmetyttää kyllä tollaset ihmiset jotka tulee tuollaa sanomaan toiselle mitä vaan vaikka ei olla ees koskaan nähty!:o


Tänää taitaa olla ohjemassa vähän töitä, toeriaharjottelua ja gossipgirliä ja huomena aamusta nesteelle syömään äitin ja pikkusiskon kans, kirpputori kierros ja sit Jesselle. Mut nyt syömää, heippa!!


PS. Alhaalla mekko minkä tilaan hetikö tulee xs kokoja!! Eli veljen häissä tuumasin käyttää:)


1 kommentti:

  1. Oi voin kertoa että on ihana mekko! Mulla oli just samanlainen mekko Nellin ja Antonin häissä, mutta siinä oli vaan sellanen pitkä laahus takana.:)

    VastaaPoista