maanantai 6. elokuuta 2012

Ja kun pieniä polkuja ranteessa on, jotka johtavat ei mihinkään

Hei nassukat! Tässä postauksessa on kuvia parilta viimepäivältä, ja niinkun kuvista huomaa oon ollu kisoissa, saanut virallisen kutsun veljen häihin ja sitte sain uudet kengät (y). Kisoissa olin kolmas, jee.

Eilen olin Jessellä ja jouduttii pienee kolarii sit Antin kans..Joku auto tuumas ajaa Antin päälle ja sit Antti tuli suoraan mua kylkee ku istuin Jessen mopon kyydissä ja nyt sitten kylki suhtkoht kipee..Antilta taas meni nilkka. Kaikkein oudointa tossa tapaukses oli se että se auto, joka tuumas ajaa Antin päälle, ei ees pysähtyny vaikka sen täyty vähä että Antti kaatu ja loukkas..Hullu kuski.

Huomenna meen varmaan Elinan kans Kokkolaan shoppailemaan, tarkotuksena ois kylläkin ostaa pelkästää farkut koska en halua tuhlata rahaa koska nyt on melkee kaikkee muuta..Okei ehkä ostan pari kivaa paitaa, laukun, alusvaatteita, meikkejä ja kengät..Katotaa nyt.


Ens viikonloppuna värjään hiuksia, vihdoin. Tää väri alkaakin olla aika kamala ja ois mukava saada uutta väriä päähän ennen koulun alkua. Nyt vasta oikein tajuaa kuinka nopeasti kesäloma oikeen menikin kun tajuaa että lomaa on aikaa jäljellä viikko! No ehkä koulun alku tuo mukanaan jotai uuttakin:)

 Uutta matskuu lisäilen vrm Kokkola reissun jälkee!

i m so cute


Heheh tyydyin halppis kenkii ku toiset kulu puhki aivan täysin


Lauantain kisoihin lähössä.-julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti